Martial Mindfulness | Trainingen
Mindfulness is the goal of martial arts training and combat is a side effect.
mindfulness,mindful,martial,arts,martialmindfulness,krijgskunst,lex,opdam,MMF,bewustzijn,persoonlijke,ontwikkeling,oosters,westers,karate,okinawan,okinawa,systema,goju,ryu,gezondheid,lichaam,geest,labyrint,nijmegen,nederland,netherlands,dojo,groepstraining,privé,magazine,boek,do,karatedo,do,zelfverdediging,weerbaarheid,mentaal,fysiek,personal,beoefening,oefening,concentratie,snelheid,kracht,balans,acceptatie,loslaten,assertiviteit,ademhaling,focus,fitheid,scherpte,grenzen,vertrouwen,niet,oordelen,ontvankelijkheid,aandacht,effectiviteit,spiritualiteit,noodwendigheid,soft,hard,dojo,training,lessen,interview,masters,curriculum,kunst
15423
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15423,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

TRAININGEN

MMF

 

Op vrijwillige basis en zonder winstkenmerk wordt onder de afgekorte naam MMF wekelijks Martial Mindfulness trainingen in Nijmegen gegeven. Deze trainingen zijn bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een stuk persoonlijke ontwikkeling op basis van martial arts en mindfulness.

In de uitklapmenu’s vind je praktische informatie over deze MMF trainingen.

Kennismaken

Indien je interesse hebt en meer informatie over de MMF trainingen wilt verkrijgen, ben je van harte welkom om op de trainingslocatie kennis te maken en kun je zonder kosten geheel vrijblijvend een training bijwonen of meedoen. Dit kan in principe altijd op een van de aangegeven trainingsdata.

 

Trainingstijden en locatie

Dinsdagavond

20.00-21.30 uur

MMF groepstraining algemeen
Sportcentrum Hara Fit & Fun
Meijhorst 60-02, Nijmegen-Dukenburg

 

Vrijdagavond

20.00-21.30 uur

MMF groepstraining algemeen
Dojo van het Universitair Sportcentrum
Heyendaalseweg 141, Nijmegen-Midden

 

 

2019:

Augustus: 20, 23, 27, 30

September: 3, 6, 10, 13, 17, 20, 24, 27

Oktober: 1, 4, 8, 11, 15, 22, 25, 29

November: 5, 8, 12, 15, 19, 22, 26, 29

December: 3, 6, 10, 13, 17, 20, 24, 31

2020

Januari: 7, 10, 14, 17, 21, 24, 28, 31

Februari: 4, 7, 11, 14, 18, 21, 25

Maart: 3, 6, 10, 13, 17, 20, 24, 27, 31

April: 3, 7, 14, 17, 21, 24, 28

Mei: 5, 12, 15, 19, 26, 29

Juni: 2, 5, 9, 12, 16, 19, 23, 26, 29, 30

Juli: 3, 7, 10, 14, 21, 28

Augustus: 4, 11, 18

 

In rood: Vrije training ivm vakantiedagen.

 

 

Data vanaf 24 augustus 2020 worden in de maand augustus 2020 definitief geplaatst. Doorgaans zijn er geen trainingen tijdens vaste schoolvakanties en feestdagen.

Lesgever

De trainingen worden gegeven door sensei Lex Opdam.

 

Sensei Opdam is martial artist sinds 1984 (oa 6e dan karate), schrijver van het boek Karate Goju ryu Meibukan en oprichter van Martial Mindfulness. Zie ook het kopje ‘Martial Mindfulnesstrainer’ op de eerste pagina van de website voor reviews en meer gedetailleerde informatie over zijn kennis en ervaring.

 

Trainingskosten

Trainingskosten per maand

(2 trainingen per week):

 

35,00 euro

18+ (regulier)

 

30,00 euro

studenten en jonger dan 18 jaar

 

10,00 euro 

onder 120% minimum inkomen

 

15% korting tweede en meerdere gezinsleden

 

Eenmalige inschrijfkosten 10,00 euro.

 

Administratief

De MMF groepstrainingen als activiteit is administratief ondergebracht bij de stichting Nederlandse School voor Krijgskunst.

 

De Nederlandse School voor Krijgskunst (NSVK) is een stichting uit ideële gronden opgericht en zonder winstkenmerk, om structuur en organisatie aan activiteiten op het gebied van de krijgskunsten te bieden. Deze activiteiten richtten zich bij de NSVK vooral op de beoefening en studie van de krijgskunsten. Door middel van interactieve studie en beoefening vanuit een holistische en sociale visie tracht de school voor haar participanten condities te scheppen voor een persoonlijk leerproces met het doel om tot ontwikkeling te komen als mens en hiermee een positieve bijdrage te leveren in dienst van de samenleving.

 

De activiteiten die zijn ondergebracht bij de NSVK zijn sinds de oprichting van de stichting tot vandaag de dag voor een ieder toegankelijk, mits zij zich kunnen vinden in de doelstellingen van de stichting alsook de doelstellingen, regels en etiquette behorende bij de gegeven lessen en trainingen.

 

NSVK Registratie & Administratiegegevens
info@nsvk.nl
Kamer van Koophandel nr.: 09151494
Rekeningnr.: NL49ABNA0543581179 (ABN-AMRO Beuningen)

 

NSVK Bestuur
E-mail: bestuur@nsvk.nl
Voorzitter: Dhr. L. Opdam
Penningmeester/secretaris:
Dhr. G. Schilte

Inschrijfformulieren

Inschrijfformulier in PDF-format treft u hier.

 

Let martial arts be your tool and tension be your teacher showing you what is hidden and what wants to be embraced.

MMF inhoudelijk

MMF kent gevechtstechnieken en handelingen, lichaamsdynamiek, drills en specifieke conditioneringen waarbij de natuurlijke strijdvaardigheden worden vergroot en ingezet bij fysieke interacties. Het Okinawaans karate, met name het Goju-ryu, dient hierbij als basis voor de trainingen, maar door de sterke invloeden afkomstig vanuit andere Oosterse en Westerse krijgssystemen, is het format van MMF eclectisch van aard.

 

Wil je meer weten? Klik dan op

Mocht je na het lezen nog vragen hebben, mail die dan gerust.

PRIVE TRAINING

 

Wil je privé training voor jezelf, jouw groep of organisatie, dan is maatwerk binnen het concept van Martial Mindfulness ook mogelijk. Deze maatwerktrainingen zijn anders van opzet en structuur dan de MMF training en op uurtarief beperkt verkrijgbaar vanaf de leeftijd van 18 jaar.

In de uitklapmenu’s vind je praktische informatie over deze privé trainingen.

Intake

Ieder mens en iedere groep is anders. Daarom bespreken we tijdens de (gratis) intake eerst jouw/jullie wensen. Op basis daarvan stellen we een uniek maatwerk traject samen dat tussentijds ook altijd weer aangepast kan worden.

 

Maatwerk

 

Wil je bij aanvang bijvoorbeeld vooral meer leren over zelfverdediging, maar besluit je in een later stadium dat je je liever wilt richten op de esthetische vormen van martial arts? Geen probleem. Of misschien ben je in het begin vooral op zoek naar meer innerlijke rust en kom je er gaandeweg juist achter dat je vooral rustig wordt van fysiek hard bezig zijn? Dan richten we de trainingen daarop in. Zijn jullie met z’n tweeën of met een groep (3-12) dan gaan we op zoek naar een gulden middenweg.

 

Maar let op: in alle trainingen is het primaire doel om met behulp van martial arts lichaam en geest te verbinden, het bewustzijn te verhogen en de juiste condities te scheppen om in het hier en nu te komen.

 

Elke training duurt 60, 90 of 120 minuten (afhankelijk van jouw of jullie wensen).

Proefles

Voor een eenmalige proefles (45 minuten) kunt u een afspraak maken.

 

Een proefles vindt in Nijmegen plaats.

 

De kosten voor een proefles bedraagt 75 euro (incl.btw). De kosten van de trainingslocatie zijn inbegrepen bij de prijs.

 

Locatie

De trainingen vinden plaats op onze trainingslocatie in Nijmegen of op een door jou zelf gekozen locatie bij jou in de buurt. Dit kan bijvoorbeeld een ruimte zijn bij jou op het werk, een clubhuis in de buurt of bij jou thuis. Informeer wel vooraf even waar een ruimte aan moet voldoen.

 

Indien je ervoor kiest om naar Nijmegen te komen dan zijn de kosten voor de trainingslocatie inbegrepen bij de prijs.

 

Lesgever

De trainingen worden gegeven door Martial Mindfulnesstrainer Lex Opdam.

 

Lex Opdam is martial artist sinds 1984 (oa 6e dan karate) en oprichter van Martial Mindfulness. Zie ook het kopje ‘Martial Mindfulnesstrainer’ op de eerste pagina van de website voor reviews en meer gedetailleerde informatie over zijn kennis en ervaring.

Trainingskosten

Een training bij Martial Mindfulness kost:

 

Privé training (VIP):

€ 120,00 per uur (incl. btw)

 

Duo training:

€ 150,00 per uur (incl. btw)

 

Groepen (3-12):

€ 200,00 per uur (incl. btw)

 

 

Strippenkaarten:

 

We werken met vier soorten strippenkaarten:

4 uur (4 x uurtarief)

8 uur (10% korting)

20 uur (15% korting)

40 uur (20% korting)

 

De strippenkaarten kunnen naar wens verdeeld worden in lessen van 60, 90 of 120 minuten en dienen vooraf betaald te worden.

 

 

Reiskosten

 

Indien je naar onze trainingslocatie komt, dan zijn er uiteraard geen reiskosten. Kies je voor een trainingslocatie bij jou in de buurt dan zijn de eerste 30 minuten van de totale (heen en terug) reistijd voor onze rekening. Daarna zijn de reiskosten €1,00 (incl. btw) per minuut.*

 

* Berekening vindt plaats via ANWB-routeplanner met de snelste autoroute vanaf postcode 6515 AA Nijmegen van en naar betreffende trainingslocatie.

 

Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

Offertes en opdrachten

 

1.   Een offerte van Martial Mindfulness is geheel vrijblijvend en heeft een geldigheid van 3 weken (tenzij in de offerte anders aangegeven). Verlenging van deze termijn is in overleg mogelijk.

2.  Een opdracht ontstaat als je mondeling of schriftelijk akkoord geeft op een offerte. Een getekende opdrachtbevestiging bevestigt de opdracht.

 

 

Aansprakelijkheid

 

3.  Je mag verwachten dat Martial Mindfulness zich zal inspannen de overeengekomen werkzaamheden naar beste inzicht en vermogen en in overeenstemming met de eisen van goed vakmanschap te verrichten. Deze verplichting heeft het karakter van een inspanningsverplichting omdat Martial Mindfulness geen garantie geeft met betrekking tot het resultaat van de geleverde diensten.

4. Martial Mindfulness gaat uiterst zorgvuldig om met alle door jouw verstrekte vertrouwelijke informatie. Martial Mindfulness is niet aansprakelijk voor schade die wordt veroorzaakt door onvolledige of gebrekkige gegevens, die jij beschikbaar hebt gesteld.

5.  Martial Mindfulness is nimmer aansprakelijk voor indirecte schade zoals winstderving.

6.  De maximale aansprakelijkheid van Martial Mindfulness is beperkt tot de hoogte van het bedrag van de betreffende opdracht.

 

 

Facturering

 

7.  De wijze van facturering van fixed price-opdrachten wordt in de offerte verwoord. Indien dit niet expliciet is opgenomen geschiedt declaratie in evenredige delen, maandelijks achteraf.

8.  Facturering van werkzaamheden op basis van nacalculatie geschiedt maandelijks achteraf.

9.  In het factuurbedrag is door Martial Mindfulness reeds 21% BTW verwerkt.

10. Bezwaren tegen een factuur van Martial Mindfulness dient u binnen twee weken na factuurdatum schriftelijk te melden; na deze termijn wordt je geacht te zijn ingestemd met de factuur.

11. De betalingstermijn bedraagt veertien dagen na factuurdatum.

 

 

Annuleren

 

12. Bij annulering langer dan vier weken voor aanvang van de opdracht brengt Martial Mindfulness jou geen kosten in rekening. Bij annulering tussen vier en twee weken voor aanvang van de opdracht brengt Martial Mindfulness 25% van het offertebedrag in rekening, tenzij de opdracht binnen 2 maanden na de oorspronkelijke datum alsnog start. Bij annulering binnen twee weken brengt Martial Mindfulness 75% van het offertebedrag in rekening.

13. Indien een opdracht door ontoerekenbare tekortkomingen door Martial Mindfulness moet worden geannuleerd, zullen wij ons maximaal inzetten voor vervanging of voor een alternatieve planning op zo kort mogelijke termijn. Martial Mindfulness is echter niet aansprakelijk voor eventuele schade die uit annulering om deze reden voortvloeit.

 

 

Overige

 

14. Martial Mindfulness zal vertrouwelijk omgaan met jou als klant en zonder uw expliciete toestemming geen bekendheid geven van jouw deelname aan trainingen.

15. Het intellectuele recht van concepten van Martial Mindfulness blijft ten alle tijden eigendom van Martial Mindfulness.

16. Afwijkingen van deze leveringsvoorwaarden gelden slechts wanneer deze schriftelijk en uitdrukkelijk zijn overeengekomen.

 

 

 

Martial Mindfulness / Personal Training

PT@martialmindfulness.nl

KvK 69480761

Warriors are not born and they are not made… Warriors create themselves through trial and error, pain and suffering, and their ability to conquer their own faults.